Віоламед

Месенджери для зв’язку з нами:

>
Перший візит до гінеколога при вагітності

Перший візит до гінеколога при вагітності: Що очікувати?

Перший візит до гінеколога при вагітності слід назначити через сім до дев’яти тижнів після останнього менструального періоду.

Коли ви дізнаєтеся, що вагітні, ваш список справ миттєво стає набагато довшим. Треба розповісти людям, прикрасити дитячу кімнату та обдумати імена. Також потрібно вирішити, де ви будете отримувати попередню допомогу під час вагітності.

Перший візит до лікаря під час вагітності слід назначити через сім до дев’яти тижнів після останнього менструального періоду.

Рання допомога при вагітності важлива, оскільки вона дає можливість вашому лікарю переглянути вашу медичну історію та визначити фактори ризику, при яких нам потрібно діяти превентивно“, – каже сертифікований акушер-гінеколог UNC Health Ребека Моретто. Це також можливість для вас задати питання щодо процесу вагітності.

Ребека Моретто і акушер-гінеколог UNC Health Кімберлі Меллой, MD, розповідають про те, що очікувати на першому візиті до лікаря під час вагітності.

Я завжди закликаю пацієнтів мати свого акушера гінеколога та мати консультацію перед вагітністю“, – каже лікар Меллой. “Ми обговорюємо вашу медичну історію та будь-які ліки, які ви приймаєте, щоб ви могли підготуватися до здорової вагітності”.

Можливо, ви вже проходили вагітність раніше, і ваш особистий лікар може знати про ваші попередні діагнози та ризики. Якщо у вас немає лікаря акушера-гінеколога, доктор Маллої рекомендує почати з визначення, де ви хочете народжувати.

Пацієнти зазвичай вибирають заклад, який найближче до них, але якщо у вас складна медична або акушерська історія, ви можете продовжити пошук далі”.– каже доктор Меллой. Також подумайте про людей, яких ви хочете залучити до вашого допологового догляду та пологів.

Підготовка до першого візиту до гінеколога

Як тільки ви визначили свій перший візит, є кілька речей, які ви можете зробити для підготовки та допомоги вашому лікарю. Якщо ви новий пацієнт, подбайте про вашу історію відвудувань гінеколога та попередніх записів пов’язаних з вашим жіночим здоров’ям, щоб ви могли принести їх на перший прийом.

Якщо у вас є запис про ваш найновіший Пап-тест або будь-яку інформацію про попередні вагітності або ускладнення, принесіть їх на прийом“, – каже Моретто. Якщо у вас був кесарів розтин, важливо мати операційний звіт, особливо якщо ви хочете піти на природне пологи після кесарівого розтину.

Також принесіть список всіх ліків, які ви приймаєте, або, принесіть упаковку або фотографії етикеток з рецептами, щоб ваш лікар міг їх переглянути та внести зміни за необхідності.

Створіть список питань, які у вас є щодо вашої вагітності, щоб ви не забули їх задати, коли побачите свого акушера-гінеколога. Поговоріть зі своєю сім’єю та сім’єю вашого партнера про спадкові медичні проблеми, які можуть вплинути на вашу дитину, щоб ви могли поділитися цими деталями з вашим лікарем.

Кровотеча та краплини з вагітності є звичайними“, – каже доктор Меллой. “Якщо це постійна проблема, зверніться до гінеколога, щоб вони могли оцінити, чи потрібно вас побачити раніше”.

Перевірки на першому візиті до гінеколога під час вагітності

Перший візит до лікаря під час вагітності, ймовірно, буде найтривалішим протягом вашої вагітності. Він буде включати повний фізичний огляд, включаючи огляд малого тазу та грудей. Ваш тиск крові та вага будуть записані на цьому та майбутніх візитах.

Буде взято зразок сечі, щоб ваш лікар міг перевірити на наявність ознак інфекції та виснаження, а також рівні білка та глюкози.

Також вам заберуть кров для проведення різних лабораторних досліджень, включаючи анемію, імунітет до певних інфекцій, групу крові та резус-фактор.

На цьому прийомі ви, можливо, отримаєте свій перший УЗД вагітності, в залежності від практики. Деякі провайдери планують перший ультразвук напередодні, щоб зображення можна було оглянути на цьому візиті. Ви також можете бачити або чути серцебиття плода.

Усі ці тести допомагають вашому лікареві виявити та контролювати потенційні фактори ризику та проблеми, які можуть виникнути під час вагітності, такі як гіпертонія, діабет та прееклампсія.

Крім цих тестів, ви проведете консультацію зі своїм лікарем, який перегляне всю вашу медичну історію, включаючи ліки, операції та попередні вагітності. Якщо у вас є побоювання щодо генетичних проблем, ваш лікар може визначити додаткові дослідження або тести, які ви може бажаєте провести.

УЗД вагітності на прийомі у гінеколога

Ви можете звернутись до нас для

Команда МЦ “Віоламед” Надає послуги з ведення вігітності та зробить цей період максимально комфортним і щасливим та підготує вас до пологів.

Розглядаємо питангня щодо харчування та що очікувати під час вагітності, потрібно  вживати щоб отримувати поживні речовини та правильно підтримувати рівень калорій, запропонуємо необхідні вакцини, ліки та обговоримо необхідні рекомендаці.

У нас є палати там вони обладнані усім необхідним для перебування вагітної. Є окремий санвузол, душова, спеціальні ліжка та інші елементи комфорту.

Якщо вам сподобалось, поділіться з іншими.

Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on google
Share on pinterest

Онлайн запис

Введіть будь ласка ваші данні, і ми зв’яжемося з вами найближчим часом!



    Або напишіть нам у вайбер чи телеграм:

    Заявки обробляються в робочі години!

    Замовити дзвінок


      Або напишіть нам у вайбер чи телеграм:

      Заявки виконуються у робочі часи.